Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Met de luxe pennen van Waterman heeft u altijd een perfect geschenk voor uw relaties. Waterman is actief sinds 1884 en was de allereerste ter wereld met een patent op een betrouwbare (lees: niet-lekkende) vulpen. Sindsdien zijn er meerdere pennen bijgekomen en is het assortiment van Waterman door de jaren heen geperfectioneerd. Waterman staat voor een collectie van topkwaliteit pennen in verschillende prijscategorieën.
 


 


Bezig met laden...

Waterman pennen graveren

Alle pennen van Waterman kunnen wij voorzien van een gravering. Daarnaast kunnen bijna alle pennen worden voorzien van een inktopdruk (in meerdere kleuren). U ziet bij elke pen vermeld wat de opties zijn. Daarnaast is het mogelijk om de Waterman pennen individueel te graveren, wat een uitkomst is als u een persoonlijke boodschap of naam wil laten aanbrengen.

 

De geschiedenis van Waterman

De grondlegger van Waterman, Lewis Edson Waterman, was een assurantiemakelaar die op het punt stond zijn klant een groot contract te laten tekenen. Zijn rivaal pakte echter zijn klant af toen hij een nieuwe pen moest halen, aangezien zijn pen op dat moment lekte (dit is echt gebeurd). Na dit incident ging Waterman aan de slag om een betrouwbare vulpen te ontwikkelen. In 1883 had hij als allereerste een patent verkregen op een niet-lekkende vulpen. In 1884 is het bedrijf van start gegaan met een enorme afzetmarkt als gevolg. Waterman is het ook het bedrijf die in 1904 de pennenclip heeft uitgevonden. Het merk Waterman is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde pennen in de wereld.