Veelgestelde vragen

Kan ik eerst een proef krijgen?

Voorafgaand aan elke bestelling ontvang je van ons kosteloos een digitale proef, zodat je weet hoe jouw bedrukte pen eruit ziet.

 

Kan ik een proefexemplaar met mijn eigen logo ontvangen voordat deze grootschalig worden gedrukt?

Dat kan eventueel. Dit is echter relatief kostbaar omdat er veel werk verricht moet worden om de machines juist in de stellen. Neem contact met ons op als je hier meer informatie over wil hebben.

 

Wat is de levertijd?

De levertijd ligt gemiddeld op 2 weken. Heb je het sneller nodig? Mail ons even, dan gaan wij voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen worden kosteloos afgeleverd!

 

Naar welke landen leveren jullie?

Wij leveren naar alle landen in Europa, kosteloos!

 

Hoe plaats ik een bestelling?

Je kunt een bestelling plaatsen door ons te mailen. Als het mogelijk is, stuur ons dan meteen je logo mee. Wij kunnen dan direct checken of het logo voldoet en een offerte opstellen. Deze offerte ontvang je normaliter binnen één werkdag.

 

Hoe snel ontvang ik de offerte?

De offerte versturen wij in principe binnen één werkdag.

 

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Wij ontvangen graag jouw logo in een vectorbestand, zoals een Adobe Illustrator- of een PDF bestand. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jouw logo met de beste kwaliteit op de pennen kan worden gedrukt. Heb je geen vector-bestand, maar heb je wel een JPEG bestand, dan kunnen wij die eventueel voor je omzetten. De kosten hiervoor zijn 40 euro.

 

Ik heb geen vectorbestand, wat nu?

Ga na wie jouw logo heeft gemaakt. Zeer grote kans dat diegene jou kan helpen aan een vectorbestand. Lukt het toch niet? Wij kunnen jouw logo eventueel voor je omzetten. Dit kost 40 euro per logo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Welke pennen kan ik laten graveren?

Alle pennen van de volgende merken kunnen wij sowieso graveren: Parker, Prestige, Waterman. Ook de merkloze metalen pennen kunnen wij graveren. Tip: gebruik ons filter onder de categorie balpennen. En je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dan helpen wij je graag verder.

 

Mijn logo heeft meerdere kleuren? Is dit duurder?

Alle 'prijzen met logo' zijn gebaseerd op een éénkleurenopdruk. Wil je jouw opdruk in meerdere kleuren laten drukken, geef dan aan om hoeveel kleuren het gaat, dan passen wij onze offerte hierop aan. Het is iets duurder om meerdere kleuren te bedrukken, afhankelijk van van de afnamehoeveelheid.

 

Zijn de prijzen exclusief BTW?

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Contactformulier