Over Bedrijfspennen.com

Iedereen wil met zijn of haar onderneming een stempel op de markt drukken. Dat wordt al een stuk eenvoudiger zodra je jouw bedrijfsnaam eenvoudig kunt verspreiden! Dankzij Bedrijfspennen.com worden zowel particulieren als zakelijke klanten dagelijks aan je logo en huisstijl herinnerd. En dat door middel van een klein voorwerp dat vrijwel iedereen regelmatig gebruikt; een pen.

 

Wil je vanuit je kantoor of op een grootschalig evenement (potentiële) klanten aan je onderneming binden door gratis pennen uit te delen? Dan moet je bij Bedrijfspennen.com zijn!

Bedrukte pennen

Wanneer de naam van jouw firma en het bijbehorende logo over bedrukte pennen worden verspreid, heeft je bedrijf mooi zijn fifteen minutes of fame te pakken! En pennen zijn nou precies de relatiegeschenken waarvoor je naar Bedrijfspennen.com gaat. Want wat is betere reclame dan gebruiksvoorwerpen die mensen overal mee naartoe nemen of op hun werkplek hebben liggen?

 

Onze bedrukte pennen vergroten je bereik. En ze zijn in diverse vormen, soorten en maten verkrijgbaar. Wat is de boodschap die je wilt verspreiden? Laat je pennen bedrukken en deel ze uit!

Gegraveerde pennen

Bij Bedrijfspennen.com heb je de keuze uit verschillende opties. Wat dacht je van gegraveerde metalen pennen van gevestigde merken als Parker, Prestige en Waterman? En dat zijn slechts voorbeelden van de schrijfwaren die wij van een blijvende indruk kunnen voorzien. Ook merkloze pennen graveren is een klus waarvoor wij onze hand niet omdraaien. Het resultaat is een product waar zicht- en voelbaar aandacht aan is besteed. Dat zorgt ervoor dat gegraveerde pennen sneller in het oog - en in de hand - springen!

Soorten pennen

Wij laten ons niet beperken tot slechts enkele soorten pennen. Alle schrijfwaren die je maar wilt kunnen door ons van een professionele opdruk of gravure worden voorzien! Denk hierbij aan potloden, vulpennen, markeerstiften, balpennen en zelfs stylus pennen. Dit maakt het eenvoudig om welk publiek dan ook maar te bereiken. Wil je weten of de soorten pennen die je op het oog hebt kunnen worden voorzien van je bedrijfsnaam? Neem dan snel contact met ons op!

Contactformulier