Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Potloden zijn een veelgebruikt schrijfinstrument en dienen uitstekend als promotiemiddel! Wij bieden verschillende soorten potloden aan: de standaard houten potloden, maar ook potloden met een kunststof of metalen behuizing. Bekijk ze eens op je gemak en ontdek welk type potlood het beste past bij jouw bedrijfsidentiteit. 


Bezig met laden...

Potloden bedrukken

Bedrukte potloden met jouw logo nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bedrukken potloden met een logo, afbeelding of tekst naar keuze. Bedrukte potloden kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wil je liever onbedrukte potloden bestellen? Dat kan ook. Je kiest het potlood dat het beste bij jouw bedrijf past en vraagt een gratis offerte aan. Snel, gemakkelijk en goedkoop!

 

Typen potloden

Wij hebben verschillende soorten potloden: standaard potloden, mini-potloden, metalen potloden, houten potloden en kunststof potloden. Daarnaast zitten er verschillen in het mechanisme. Sommige hebben een drukmechanisme waarmee je het potlood naar binnen en buiten kunt drukken. Ook hebben wij potloden met een draaimechanisme. Dan draai je de houder naar rechts, waardoor het schrijfgedeelte (de stift) naar buiten komt.

 

Leuk om te weten

De naam potlood is eigenlijk misleidend. Een potlood bevat namelijk geen lood. Vroeger was dat wel het geval. De stift (het gedeelte waarmee je schrijft)  bestond onder andere uit lood. Nu bestaat de stift van een potlood uit klei en grafiet. De hardheid van een potlood wordt bepaald door de hoeveelheid grafiet in verhouding tot de hoeveelheid klei. Als de stift meer klei bevat, wordt het potlood harder. De meeste populaire potloden schrijven tussen hard en zacht in. Dit zijn de zogenaamde HB potloden, die wij in de meeste gevallen aanbieden.