Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Geef uw belangrijkste relaties alleen het beste van het beste! Parker pennen bestaan al sinds 1888 en behoren sinds die tijd tot de absolute wereldklasse. Wij leveren alle modellen die Parker produceert, inclusief de Parker-geschenkverpakking en gravure of bedrukking naar keuze.  2 / 2  Bezig met laden...
  1  2   

Parker pennen graveren

Een mooie Parker pen maak je helemaal af met een persoonlijke tekst of logo. Het is mogelijk om elke pen via een gravering van een unieke tekst te voorzien. Heeft u minder pennen nodig dan zichtbaar is in de prijstabellen? Dat kan ook. Neem dan even contact op via info@bedrijfspennen.com. De meeste Parker pennen kunnen we zowel (met inkt) bedrukken als graveren. Dit staat per pen verder aangeven (onder de prijstabel).

 

Geschiedenis van Parker

De man achter Parker pennen, George Safford Parker, verkocht en repareerde in de eerste instantie vulpennen als bijbaan. Destijds lekten eigenlijk alle pennen veel inkt en gingen niet lang mee. In de periode als reparateur experimenteerde Parker veel in het voorkomen van lekkende pennen, waarbij hij in 1888 het bedrijf Parker oprichtte. In 1889 krijg hij zijn eerste patent waarna het bedrijf uitgroeide uit tot een van de meest toonaangevende pennenproducenten ter wereld.