Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Stylus pennen zijn pennen met een rubberen dopje aan de achterzijde, waarmee je nauwkeurig een smartphone of tablet kunt bedienen. Los van de accuratere bediening vinden veel mensen het ook prettiger om een toestel met een styluspen te gebruiken. Aangezien veel mensen een smartphone of tablet bezitten, is een stylus pen een hele leuke optie om als reclamepen uit te delen!  2 / 2  Bezig met laden...
  1  2   

Styluspennen bedrukken

Bedrukte styluspennen zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk aangezien vrijwel iedereen wel een smartphone en/of tablet heeft. De styluspennen kunnen wij voorzien van een inktopdruk of een gravure (afhankelijk van het materiaal) en zijn vaak in grote afmetingen te bedrukken, waardoor het logo of de boodschap van jouw bedrijf goed te zien is bij klanten en prospecten. Waar wacht je nog op? Kopen en uitdelen die pennen!

 

Soorten styluspennen

Het aantal pennen met stylus dat wij aanbieden varieert vooral qua materiaal. Wij hebben kunststof, houten en metalen stylus pennen. In de zoekfilter aan de linkerkant kun je deze sorteren. Mocht je nog vragen, opmerkingen of tips hebben, geef het dan door via info@bedrijfspennen.com. Styl ze!