Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Vulpennen met een logo zijn een schitterende manier om jouw bedrijf te promoten! Niet alleen het ontvangen van zo'n mooie pen, maar ook het weggeven is een genot op zich. Daarbij komt dat veel mensen tegenwoordig geen vulpen hebben. Daarom is het extra leuk om hem cadeau te krijgen! De vulpennen in ons assortiment zijn allemaal één voor één zorgvuldig geselecteerd en getest op topkwaliteit. 


Bezig met laden...

Vulpennen bedrukken

De meeste vulpennen kunnen zowel worden voorzien van een lasergravure als een inkt-opdruk. Per pen is aangegeven wat de opties zijn. In de meeste gevallen raden wij de gravure aan, met name als de pen zelf van metaal is vervaardigd. Het graveren van metalen vulpennen zorgt voor een consistent geheel. Mocht je toch de voorkeur hebben voor een inktopdruk, dan kun je per pen bekijken wat de opdrukmogelijkheden zijn.

 

Prijsverschillen vulpennen

Tussen vulpennen onderling is veel prijsverschil. Dit komt met name door de kwaliteit en de afwerking van een vulpen. Omdat een vulpen iets zegt over de man die ermee schrijft, valt deze pen direct in een andere categorie dan een gemiddelde balpen (dit geldt overigens niet voor alle balpennen). Daarnaast zijn alle vulpennen die je bij ons kunt kopen uitgebreid getest op functionaliteit en schrijfgemak. Wil je meer informatie over een bepaalde type vulpen? Schroom dan niet om via info@bedrijfspennen.com contact met ons op te nemen.