Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Pennen bedrukken

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Hoe kun je jouw bedrijfsnaam gemakkelijk onder de aandacht brengen? Heel simpel! Je laat je pennen bedrukken door de professionals van Bedrijfspennen.com. Natuurlijk hebben we het hier over kleine gebruiksvoorwerpen waarvan de meeste mensen er talloze in huis hebben liggen. Maar de opdruk springt wel direct in het oog! Je pennen laten bedrukken is dan ook een slimme manier om naamsbekendheid te creëren. De ontvanger heeft de pen in zijn of haar hand en zal tijdens het schrijven telkens aan je onderneming worden herinnerd!

Pennen bedrukken goedkoop

Bedrijfspennen.com is het levende bewijs dat pennen bedrukken ook goedkoop kan! Al je wensen op dit gebied zijn bespreekbaar. Zo kan je ontwerp in één enkele of meerdere kleuren worden bedrukt. Bovendien bespaar je op omzetkosten wanneer je jouw logo direct als vectorbestand aanlevert.

Ook wanneer je grote hoeveelheden afneemt is bij ons je pennen laten bedrukken erg goedkoop. En, al zeggen wij het zelf, het resultaat mag er wezen! Voor je het weet heb je schitterende pennen met logo in handen die jouw handelsmerk duidelijk overbrengen.

Pennen bedrukken kleine oplage

Bij Bedrijfspennen.com kun je ook pennen laten bedrukken in een kleine oplage! Dit is ideaal wanneer je doelgroep niet zo groot is of om het effect van dit relatiegeschenk te testen. Bovendien bieden wij schrijfwaren van vooraanstaande merken, waaronder Waterman, Senator, Prestige en Parker. Deze grote namen vallen uiteraard iets duurder uit dan merkloze pennen; laten bedrukken in een kleine oplage kan ook daarom interessant voor je zijn. Vraag ons gerust om een offerte.

Luxe pennen bedrukken

Wanneer we het hebben over de écht luxe pennen, is bedrukken niet de enige optie. Je pennen graveren behoort ook tot de mogelijkheden! Zolang we tenminste met metalen modellen te maken hebben, is dit geen enkel probleem. Uiteraard kunnen deze ook van een print worden voorzien. Weet je nog niet zeker of je jouw luxe pennen wilt laten bedrukken of graveren? Neem dan gerust contact met ons op om alle opties te bespreken.