Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Pennen bedrukken doe je hier! Wij hebben de scherpste prijzen tegen de beste kwaliteit pennen. Heb je jouw favoriete pen gevonden? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan en ontvang een gratis digitale proef met jouw logo!  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Opdrukmethodes

Pennen bedrukken kan op verschillende manieren. Omdat de opdrukmethoden vaak door elkaar worden gehaald, leggen wij de verschillen eenvoudig uit.
 

Tampondruk (standaard inktopdruk)

De tampondruk is de meest standaard manier om de pennen te bedrukken. Bij een tampondruk wordt de pen met een rubberen stempel (de tampon) bedrukt. De tampon wordt steeds in de inkt "gedipt", waarna deze op de pen wordt gedrukt. Dit proces herhaald zich continu. Pennen met een tampon-opdruk, hebben de beste inktkwaliteit. Met meerdere tampons kunnen wij ook meerdere kleuren bedrukken. Als je logo bijvoorbeeld twee kleuren heeft, dan is dit mogelijk via een tamponprint. De meeste pennen kunnen wij met een tamponprint leveren tot vier kleuren. Heeft jouw logo vele kleuren? Dan kun je een full-color opdruk overwegen.
 

Full color opdruk

Het voordeel van een full color opdruk is dat het relatief voordelig is om een logo met veel kleuren op een pen te bedrukken. Dit komt omdat het opdrukken van meerdere kleuren via een tampondruk arbeidsintensief is en relatief veel vaste kosten vergt. Het nadeel van een full-color opdruk is dat dit type opdruk korrel-achtig is.
 

Graveren

Graveren van pennen is een mooie methode, en wordt vaak gebruikt bij luxerere pennen of geschenken. Toch is het vaak ook juist vaak heel goedkoop en interessant om kleine oplages te graveren, omdat de vaste kosten relatief laag zijn. Dit hangt wel af van de fabrikant. Kijk voor meer informatie bij pennen graveren of mail ons voor meer informatie. Wij helpen je graag!