Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Metalen pennen zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk! Met name omdat de meeste mensen thuis al wat eenvoudige pennen hebben liggen. Hoewel de functie van een metalen pen hetzelfde is, valt een mooie metalen pen bewust of onbewust echt in een hele andere categorie. En dan is het toch leuk als jouw logo erop staat!  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Pennen graveren

Als je kiest voor metalen pennen als relatiegeschenk, dan is het graveren van jouw logo of boodschap wellicht de mooiste optie. Vrijwel alle metalen pennen die wij aanbieden kunnen wij dan ook via een gravure voorzien. Toch kan een inktopdruk ook interessant zijn, omdat je met inkt ook allerlei kleuren op je pen kwijt kan, bijvoorbeeld van je logo. Sommige pennen hebben een houder die deels van metaal is en deels van kunststof. Hierbij zou je bijvoorbeeld op het kunststof gedeelte kunnen kiezen voor een mooie inktopdruk.

 

Typen metalen pennen

De categorie metalen pennen op onze website bevat een aantal verschillende soorten typen namelijk: metalen balpennen, metalen vulpennen en metalen rollerball pennen. Als je specifiek zoekt naar rollerball pennen of vulpennen, kan je ook bovenin in de zwarte balk op de specifieke categorie klikken. Deze categorie omvat in ieder geval alle metalen pennen, zodat je een duidelijk overzicht hebt. Daarnaast hebben sommige van deze pennen ook een stylus gedeelte, dus er zit ook overlap met de styluspennen. Tot slot hebben de metalen pennen een drukmechanisme, draaimechanisme of een dop. Hiervoor kun je links gebruik maken van onze zoekfilter!