Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Omdat houten pennen niet zoveel in omloop zijn, kun je jouw bedrijf hiermee op een originele manier promoten! Deze pennen hebben een duurzame uitstraling en de houders van deze pennen zijn bovendien biologisch afbreekbaar.


 


Bezig met laden...

Houten pennen bedrukken

Op dit moment zijn houten pennen met logo nog niet zoveel in de omloop. Dat maakt het extra interessant om deze pennen te bedrukken met je eigen logo. Deze pennen hebben een natuurlijke, rustige uitstraling en de houders zijn biologisch afbreekbaar. Bedrukken kan via een inktopdruk in diverse kleuren en eventueel op meerdere posities.

 

Onderlinge verschillen

Binnen de categorie houten pennen zijn verschillende eigenschappen te vinden. Sommige pennen zijn bijvoorbeeld voorzien van een stylus-gedeelte voor smartphones, sommige zijn voorzien van volledig metalen onderdelen (wat ze letterlijk en figuurlijk gewichtiger maakt), en weer andere pennen hebben gemetalliseerde onderdelen, wat je direct kan terugzien in de lagere prijs.

 

Leuke relatiegeschenken

Afgezien dat deze pen voor houtbewerkingsbedrijven een perfect relatiegeschenk is, kun je met deze houten pen ook een milieubewust statement maken, vanwege de natuurlijke uitstraling en de biologische afbreekbaarheid. Kijk eens rustig rond in ons assortiment en als je vragen hebt, neem dan via info@bedrijfspennen.com contact met ons op. Wij helpen je graag verder!