Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Met een bannerpen kun je jouw bedrijf op een originele en effectieve manier promoten! Deze pennen hebben een opgerolde banner aan de binnenkant, waardoor je alle ruimte hebt om jouw boodschap te communiceren. De meeste banners hebben een afmeting van circa 20 bij 8 cm. Voor informatiedoeleinden zijn deze banners ook goed inzetbaar. Voor een evenement of congres kunnen wij bijvoorbeeld het dagprogramma op de banner printen. 


Bezig met laden...

Bannerpennen bedrukken

Alle banners worden geprint via een full-color opdruk, welke al bij de prijs is inbegrepen. Daarnaast kunnen wij natuurlijk de houder van de pen zelf ook bedrukken. Deze kosten komen er dan nog bij. De minimale afname van deze pennen is 1200 stuks; dit komt omdat de instelkosten voor de productie van gepersonaliseerde banners relatief hoog zijn. Maar dan heb je ook wat: deze pennen zijn écht origineel en leuk om aan je relaties te geven!

 

Informatie over bannerpennen

De banner is gemakkelijk naar buiten te trekken via de metalen clip aan de zijkant. De buitenkant is voorzien van een mooie coatingslaag waardoor de banner extra stevig is en mooi blijft. Zowel de binnenkant als de buitenkant wordt bedrukt in de fabriek (kosten inbegrepen). Zodra je de uitgetrokken banner loslaat, rolt deze automatisch weer terug in de pen.