Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Balpennen met logo koop je natuurlijk bij Bedrijfspennen, want wij zijn goedkoop, snel en supergoed! Binnen ons assortiment van balpennen vind je een grote hoeveelheid pennen terug. Er zit verschil tussen de pennen qua design, eigenschappen en functionaliteit. Tip: Gebruik onze filters om jouw ideale pen te vinden, of neem contact met ons op voor advies.  1 / 7  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Pennen met naam

Pennen met naam voor jouw bedrijf bestellen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kunststof pennen, in allerlei soorten en maten. Het bestellen en bedrukken gaat makkelijk en snel. Voor onze pennen met naam hebben wij meerdere topleveranciers uit verschillende Europese landen, waaronder Nederland en Italië.

 

Prijsverschil

Het prijsverschil binnen deze catogorie kan flink uiteenlopen, wat vooral te maken heeft met het type en de eigenschappen van de pen, maar ook het merk van de pen speelt hierin een belangrijke rol. Een pen van het merk Viva is bijvoorbeeld over het algemeen voordeliger dan een pen van het merk Stilolinea. Over de inkt(vullingen) hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken, want alle pennen worden geleverd met perfect schrijvende inkt.

 

Persoonlijke voorkeur en zoekfilters

Het is vooral een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeur. Hierbij moet je denken aan de dikte van de pen, het design en de functionaliteit (sommige pennen hebben een rubberen vingergrip, stylus-gedeelte, etc). Alle balpennen in deze categorie kunnen wij met jouw logo bedrukken, maar als je liever onbedrukte pennen wil, kan dat ook. Maak gebruik van de uitgebreide productfilters om jouw ideale pen te vinden. Heb je nog vragen, laat het ons weten via info@bedrijfspennen.com, dan helpen wij je graag verder!